logo

Meni

Mentoring

Nudimo uslugu organizovanja mentorskih sesija za podršku pojedincima i timovima u različitim oblastima. Naši iskusni mentori su tu da pruže podršku u dva ključna domena: Biznis upravljanje i podrška i Tech edukacija i podrška. Bilo da tražite smernice za razvoj vašeg poslovanja ili tražite tehničku ekspertizu, naši mentori su tu da vam pomognu u postizanju rezultata i uspeha.

Mentori su profesionalci sa velikim iskustvom u svojim oblastima. Oni imaju duboko razumevanje izazova i prilika koje se javljaju u poslovnom menadžmentu i tehnološkim industrijama. Spremni su da podele svoje znanje, iskustvo i strategije kako bi vam pomogli u profesionalnom razvoju.

Mentorske sesije su dizajnirane da budu fleksibilne i prilagodljive. Svaka sesija obično traje 1 ili 2 sata i održava se na nedeljnoj bazi. Ovo redovno angažovanje osigurava da dobijate stalna uputstva i podršku, omogućavajući vam da konstantno napredujete ka svojim ciljevima. Da bismo obezbedili visokokvalitetno mentorsko iskustvo, potrebno je da se prijavite kao tim od najviše tri člana. Podstičemo vas da pošaljete upit naglašavajući vaše specifične potrebe, ciljeve i težnje. Naš tim će pažljivo pregledati svaku prijavu i izabrati najpogodnijeg mentora iz naše obimne baze eksperata.

Pošalji upit

Kontaktirajte nas!

Želite da koristite naše usluge, imate pitanje ili vam je potrebna dodatna informacija? Kontaktirajte nas na broj telefona +381 66 8750684 ili popunite upitnik ispod!