logo

Meni

Start-ups

CDT HUB pomaže vašem startapu da pronađe pravi skalabilni i održivi model poslovanja, promociju ideje i proizvoda kroz razne usluge. Takođe nudimo podršku u pravnim pitanjima kao i pri pronalaženju investitora, poslovnih saradnika ili partnera. Iako je tehnologija važna za startapove, postoje mnogi drugi non-IT zadaci koji treba da se reše. Koristeći naše resurse i podršku u pravnim, finansijskim, marketinškim, prodajnim, operativnim oblastima, možete podesiti svoj startap za uspeh.

Demo Day

Demo Day u CDT HUB-u pruža priliku da prikažete svoj proizvod pred potencijalnim korisnicima, investitorima, kao i pred širom publikom.

+ Detaljnije

Mentoring

Nudimo uslugu organizovanja mentorskih sesija za podršku pojedincima i timovima u različitim oblastima. Naši iskusni mentori su tu da pruže podršku u dva ključna domena: Biznis upravljanje i podrška i Tech edukacija i podrška. Bilo da tražite smernice za razvoj vašeg poslovanja ili tražite tehničku ekspertizu, naši mentori su tu da vam pomognu u postizanju rezultata i uspeha.

+ Detaljnije

Organizacija Dogadjaja

Organizujemo događaje umrežavanja, prezentacije novih tehnologija, radionice. Ovi događaji vam omogućavaju da pokažete svoju stručnost i inovacije, dok istovremeno učite o potrebama i izazovima drugih kompanija.

+ Detaljnije
Pošalji upit

Kontaktirajte nas!

Želite da koristite naše usluge, imate pitanje ili vam je potrebna dodatna informacija?