logo

Meni

Tradicionalna Industrija

Informacione tehnologije su neophodan deo poslovanja savremenih kompanija. Uvođenjem IT rešenja u poslovanje, vaša kompanija će povećati efikasnost, unaprediti poslovnu agilnost, optimizovati proizvodne procese, smanjiti troškove, poboljšati kvalitet usluga, proširiti bazu klijenata. Usled brzog razvoja IT tehnologija, brza integracija sa tradicionalnim industrijama je neminovna kako biste stekli prednost i zadovoljili potrebe konkurentnog tržišta. Međutim, ne radi se samo o tehnologiji. Takođe se radi o promeni načina razmišljanja, otvaranju novih tržišta, angažovanju novih kupaca, inovacijama i stvaranju novih izvora prihoda. 

Tehnološke inovacije transformišu tradicionalne industrije, omogućavajući im da razmišljaju van okvira i rade stvari drugačije, a CDT HUB vam pomaže da razvijete rešenje ili pronađete postojeće, za vaš konkretan zahtev ili problem. Srbija ima vrlo razvijenu IT scenu, deo naše obimne mreže predstavljaju hiljade pojedinaca, timova, kao i malih, srednjih i velikih IT kompanija koje mogu da razviju ili ponude gotov proizvod koji je vama potreban. CDT HUB vam nudi različite usluge: Inovativnost na zahtev, Hakaton, obuke, korporativne inovacije, organizaciju događaja i inovacije kao usluge. 

Hakaton

Vašoj kompaniji je potrebno softversko rešenje za konkretan zahtev ili problem? CDT HUB pronalazi pravo rešenje za vašu firmu u našoj mreži IT kompanija i pojedinaca. Rešenje može da bude razvoj potpuno novog ili već postojećeg softvera, ili pronalazak gotovog softvera za vas. Tu je, naravno, i mogućnost investicija u softver koji se razvija.

+ Detaljnije

Inovativnost na zahtev

Imate problem koji ometa poslovanje? Tražite inovativno rešenje, ali ne možete da pronađete ono koje odgovara samo vama? Ekspertski tim CDT HUB-a vam nudi uslugu razvoja inovacija.

+ Detaljnije

Korporativne inovacije

Unesite tehnološku ili IT inovaciju na bilo koji način i u bilo kom aspektu poslovanja. CDT HUB vam nudi podršku u procesu implementacije. 

+ Detaljnije
Pošalji upit

Kontaktirajte nas!

Želite da koristite naše usluge, imate pitanje ili vam je potrebna dodatna informacija?