logo

Meni

IT Industrija

Pružite stručnost, usluge i rešenja koja su tradicionalnim kompanijama potrebna kako bi pratile u korak najnovije tehnologije i trendove i time postale konkurentne. Postoji niz prednosti koje možete ostavriti sarađujući sa non-IT kompanijama:

  • Plasiranje proizvoda u upotrebu: Stavljanje proizvoda u upotrebu sa stvarnim kupcima je ključno za IT kompanije da validiraju, usavrše i inoviraju svoje proizvode. Pruža vredne povratne informacije, pomaže u sticanju novih kupaca i pruža konkurentsku prednost na tržištu.
  • Pristup novim tržištima: Iskoristite uspostavljene baze kupaca i mreže koje tradicionalne kompanije često imaju. Saradnjom možete dobiti pristup novim tržištima i industrijama do kojih možda ne bi dosegli samostalno.
  • Povećanje prihoda: Tradicionalne kompanije često imaju veće budžete i spremne su da ulože u inovativna rešenja koja im mogu pomoći da ostanu konkurentni.
  • Unapređenje reputacije: Saradnja sa tradicionalnim kompanijama vam može pomoći da izgradite snažnu reputaciju i uspostavite se kao stručnjaci u svom polju.
  • Prilike za inovacije: Iskoristiti svoje znanje i ekspertizu kako biste razvili inovativna rešenja koja zadovoljavaju jedinstvene potrebe tradicionalnih industrija. To može dovesti do stvaranja novih proizvoda i usluga, kao i unapređenja procesa i sistema.
  • Pristup resursima: Tradicionalne kompanije često imaju resurse koje IT kompanije možda nemaju, poput fizičke infrastrukture, proizvodnih pogona i distributivne mreža. Saradnjom možete dobiti pristup tim resursima i iskoristiti ih u svoju korist.

CDT HUB vam pruža podršku da se povežete sa non-IT kompanijama i započnete proces saradnje, uključujući predstavljanje i plasiranje rešenja realnom korisniku, pronalazak finansiranja, uspostavljanje saradnje i zajedničko razvijanje rešenja sa korisnikom.

Koristimo našu stručnost i mrežu resursa Privredne komore Srbije u pronalaženju odgovarajućeg partnera iz tradicionalnih industrija. Organizujemo događaje umrežavanja i druge usluge kako biste imali priliku da upoznate potencijalne partnere iz tradicionalnih industrija. Ovi događaji vam omogućavaju da pokažete svoju stručnost i inovacije, dok istovremeno učite o potrebama i izazovima tradicionalnih kompanija.

Promo Day

Promo Day u CDT HUB-u pruža priliku da prikažete svoj proizvod pred potencijalnim korisnicima, investitorima, kao i pred širom publikom.

+ Detaljnije

Mentoring

Nudimo uslugu organizovanja mentorskih sesija za podršku pojedincima i timovima u različitim oblastima. Naši iskusni mentori su tu da pruže podršku u dva ključna domena: Biznis upravljanje i podrška i Tech edukacija i podrška.
Bilo da tražite smernice za razvoj vašeg poslovanja ili tražite tehničku ekspertizu, naši mentori su tu da vam pomognu u postizanju rezultata i uspeha.

+ Detaljnije

Organizacija događaja

Organizujemo događaje umrežavanja, prezentacije novih tehnologija, radionice. Ovi događaji vam omogućavaju da pokažete svoju stručnost i inovacije, dok istovremeno učite o potrebama i izazovima drugih kompanija.

+ Detaljnije
Pošalji upit

Kontaktirajte nas!

Želite da koristite naše usluge, imate pitanje ili vam je potrebna dodatna informacija?