logo

Meni

hero image

Organizacija događaja

Nudimo usluge planiranja kako bismo pomogli vašoj kompaniji da kreira uspešne i zanimljive događaje.

Organizujemo događaje umrežavanja, prezentacije novih tehnologija, radionice. Ovi događaji vam omogućavaju da pokažete svoju stručnost i inovacije, dok istovremeno učite o potrebama i izazovima drugih kompanija. Razumemo da je svaki događaj jedinstven i nudimo prilagođene usluge planiranja događaja kako bismo zadovoljili vaše specifične potrebe.

01

Meet-ups

Meet-ups su odličan način da se IT profesionalci povežu i podele ideje. Naš tim vam može pomoći u planiranju i organizaciji susreta koji su prilagođeni vašim specifičnim potrebama. Radićemo sa vama na prilagođavanju prostora, koordinaciji govornika i upravljanju logistikom događaja.

02

Live coding

Live coding događaji pružaju priliku programerima da, prateći proces rešavanja problema , nauče i dele tehnike i savete u realnom vremenu. Naš tim vam može pomoći da prisustvujte i učestvujete uživo u događajima koji su zanimljivi i informativni. Radićemo sa vama na stvaranju dinamičnog događaja koji prikazuje talenat i stručnost vaše kompanije.

03

Specijalizovani IT događaja

Nudimo uslugu organizovanja događaja sa fokusom na određene teme, kao i za različite industrije. Naš tim će raditi na identifikaciji najsavremenijih tehnologija u IT industriji i planiranju događaja koji će istaći njihove mogućnosti i potencijalni uticaj na vaše poslovanje.

  • Prezentacija novih tehnologija
  • Specijalizovani IT događaji po sektorima industrije
  • Specijalizovani IT događaji po temama
Pošalji upit

Kontaktirajte nas!

Želite da koristite naše usluge, imate pitanje ili vam je potrebna dodatna informacija? Kontaktirajte nas na broj telefona +381 66 8750684 ili popunite upitnik ispod!