logo

Meni

hero image

Obuke

Izaberite obuku koju najviše odogovara vašim potrebama. CDT HUB nudi usluge i to koje mogu biti opšteg tipa ili specijalizovane, prilagođene potrebama pojedinačnih klijenata.

Za svaki tip obuke obezbeđen vam je neophodan prostor za obuku, široka mreža konsultanata, trenera, eksperata i inovatora, kao i prateće usluge događaja: organizacija događaja, dodatna oprema, dodatno osoblje, ketering itd.

01

Obuke opšteg tipa

Startap je uzbudljiv i izazovan poduhvat, ali može biti i zahtevan posao. Jedan od ključeva uspeha je pristup obuci i resursima koji vam mogu pomoći da se krećete kroz različite aspekte startapa. U CDT HUB-u organizujemo opšte obuke koje vam mogu pomoći da izgradite čvrste osnove o potrebama određene industrije, primene konkretne tehnologije, poslovne strategije, finansijskog upravljanja, liderstva i marketinških i prodajnih veština koje vam mogu pomoći da izgradite i razvijete svoje poslovanje.

02

Specijalizovane obuke

Specijalizovana obuka može biti moćno sredstvo za startape, pomaže vam da izgradite veštine i znanja koja su potrebna za uspeh u vašoj specifičnoj industriji ili niši. Koristeći naše resurse, organizujemo obuke kako bi startapi mogli da razviju duboko razumevanje ključnih koncepata i najboljih praksi u svojoj oblasti i koriste to znanje da podstaknu rast, inovacije i uticaj.

Pošalji upit

Kontaktirajte nas!

Želite da koristite naše usluge, imate pitanje ili vam je potrebna dodatna informacija? Kontaktirajte nas na broj telefona +381 66 8750684 ili popunite upitnik ispod!