logo

Meni

hero image

Organizacija događaja

Bez obzira da li želite da se povežete sa drugim preduzetnicima, privučete investitore ili razvijete svoje veštine, možemo vam pomoći da kreirate uspešne događaje i razvijete svoj startap.

Nudimo usluge planiranja događaja koji su prilagođeni potrebama startap-ova u različitim industrijama i koji pomažu u promociji vaše kompanije i izgradnji brenda.

01

Meet-ups

Meet-up je odličan način da se vaš startap poveže, izgradi odnos i podeli ideje sa drugim preduzetnicima, investitorima i profesionalicima u industriji kojom se bavite. Naš tim vam može pomoći da isplanirate meet-up koji je prilagođen vašim specifičnim potrebama.

02

Live coding

Live coding postaje sve popularniji događaj među programerima i tehnološkim entuzijastima. Omogućava učesnicima da nauče i dele tehnike i savete u realnom vremenu. Naš tim vam može pomoći da organizujete live coding koji će okupiti stručnjake i početnike i stvoriti okruženje za učenje koje podstiče inovacije.

03

Specijalizovani start-up događaji

Promovišete svoj startup u zajednici organizovanjem događaja koji predstavljaju vaše proizvode i usluge. Naš tim vam može pomoći da planirate i izvedete događaje koji su dizajnirani da privuku potencijalne kupce, investitore i partnere. Takođe vam možemo pomoći da iskoristite društvene mreže i druge marketinške kanale kako biste promovisali svoj događaj i povećali posećenost. Nudimo usluge planiranja događaja za različite industrije i specifične potrebe, ili sa fokusom na određene teme, kao što su Cybersecurity, Artificial Intelligence, Cloud Computing.

  • Promocija startup zajednice
  • Specijalizovani startap događaji po sektorima industrije
  • Specijalizovani startap događaji po temama
Pošalji upit

Kontaktirajte nas!

Želite da koristite naše usluge, imate pitanje ili vam je potrebna dodatna informacija? Kontaktirajte nas na broj telefona +381 66 8750684 ili popunite upitnik ispod!