logo

Meni

hero image

Obuke

Izaberite obuku koju najviše odogovara vašim potrebama. CDT HUB nudi usluge obuke koje mogu biti opšteg tipa ili specijalizovane, prilagođene potrebama pojedinačnih klijenata.

Za svaki tip obuke obezbeđen vam je neophodan prostor za obuku, široka mreža konsultanata, trenera, eksperata i inovatora, kao i prateće usluge događaja: organizacija događaja, dodatna oprema, dodatno osoblje, ketering itd.

01

Obuke opšteg tipa

Nudimo organizaciju različitih obuka koje će pomoći tradicionalnim industrijama da prihvate tehnologiju i ostanu konkurentne u današnjem digitalnom svetu. Naši programi obuke su osmišljeni da obuče profesionalce u industrijama tradicionalnog sektora veštinama i znanjem potrebnim za efikasno korišćenje IT alata i sistema.

02

Specijalizovane obuke

Razumemo da svaka industrija ima svoje jedinstvene potrebe i izazove. Zato su naši specijalizovani programi obuke prilagođeni da adresiraju specifične zahteve svakog sektora.

03

Hubovi programi obuke

U ponudi imamo i programe obuke Poslovne akademije PKS koji pokrivaju širok spektar oblasti, počev od finansija i poreza, preko međunarodnog poslovanja, menadzmenta, kompjuterskih i komunikacionih veština, pa sve do marketinga, bezbednosti i zdravlja na radu i stručnih obuka za sticanje licenci.

Pošalji upit

Kontaktirajte nas!

Želite da koristite naše usluge, imate pitanje ili vam je potrebna dodatna informacija? Kontaktirajte nas na broj telefona +381 66 8750684 ili popunite upitnik ispod!