logo

Meni

Demo Day: Prilika za IT kompanije i startapove da prezentuju inovacije

jun 5, 2024

CDT HUB  sa oduševljenjem najavljuje svoju uslugu Demo Day. Ova inicijativa ima za cilj da obezbedi jedinstvenu platformu za IT kompanije i startapove da predstave svoje proizvode i inovacije raznovrsnoj publici koja se sastoji od potencijalnih korisnika, investitora i šire javnosti. CDT HUB poziva sve ambiciozne tehnološke preduzetnike da iskoriste ovu priliku kako bi prezentovali svoje ideje i rešenja, podižući vidljivost u tehnološkom svetu koji se konstantno razvija. 

Demo Day može poslužiti kao odskočna daska za startapove i IT kompanije da steknu prisutnost na tržištu, stvore neprocenjive veze i obezbede potencijalna partnerstva ili mogućnosti finansiranja. CDT HUB prepoznaje ključnu ulogu koju vidljivost i umrežavanje imaju u rastu i uspehu preduzeća, a Demo Day može biti dobar početak vašeg uspešnog poslovanja. 

Pozivamo IT kompanije i startape koji žele da podele svoju viziju ili prikažu proizvod, da nas kontaktiraju kako bi uz našu podršku organizovali uspešan Demo day. Ohrabrujemo sve strastvene preduzetnike da iskoriste ovu neverovatnu priliku da pokažu svoje revolucionarne ideje i potencijal, umreže se sa stručnjacima iz industrije i podignu svoje poslovanje na novi nivo. 

CDT HUB poziva sve zainteresovane da pošalju prijavu popunjavanjem formulara

Pošalji upit

Kontaktirajte nas!

Želite da koristite naše usluge, imate pitanje ili vam je potrebna dodatna informacija? Kontaktirajte nas na broj telefona +381 66 8750684 ili popunite upitnik ispod!