logo

Meni

Software Crafting Serbia održao meetup o mutation testing-u u CDT HUB-u

april 25, 2024

U organizaciji Software Crafting Serbia, CDT HUB bio je mesto susreta programerske zajednice na meetup-u posvećenom mutation testing-u. Događaj je privukao stručnjake i entuzijaste iz IT sektora zainteresovane za unapređenje svojih veština u kreiranju i testiranju softvera.

Mutation testing, kao tehnika koja testira kvalitet testova, bio je glavna tema večeri. Učesnici su imali priliku da kroz interaktivnu prezentaciju i demonstraciju saznaju kako ova metoda može identifikovati slabosti u testovima tako što će namerno unositi greške u kod.

Diskusija koja je usledila nakon prezentacije bila je fokusirana na razmenu iskustava i najboljih praksi, kao i na razmatranje kako mutation testing može pomoći u poboljšanju kvaliteta softverskih rešenja.

Sesija pitanja i odgovora omogućila je prisutnima da postave pitanja i dobiju dodatne informacije o primeni mutation testinga u praksi, dok je networking segment događaja pružio odličnu priliku za uspostavljanje novih profesionalnih kontakata i jačanje postojećih veza unutar IT zajednice.

Prate najave za buduće događaje i ne propustite priliku da se uključite i budete deo zajednice koja zajedno raste i unapređuje se kroz stalno učenje i deljenje znanja o najnovijim tehnologijama i metodama u svetu softverskog inženjeringa.

Pošalji upit

Kontaktirajte nas!

Želite da koristite naše usluge, imate pitanje ili vam je potrebna dodatna informacija?