logo

Meni

Uspešno održan prvi MongoDB Meetup u CDT HUB-u

jun 28, 2024

Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo sinoć bili domaćini prvog MongoDB Meetup-a, čime su postavljeni temelji ove lokalne zajednice posvećene MongoDB tehnologijama. Događaj je pružio priliku učesnicima da istraže moć MongoDB-a, unaprede svoje znanje i izgrade profesionalne veze.

MongoDB, jedna od najbrže rastućih modernih baza podataka koja se koristi u gotovo svim industrijama, bila je centralna tema diskusija i prezentacija. Učesnici su imali priliku da se upoznaju sa naprednim funkcionalnostima MongoDB-a, razmene najbolje prakse i uspostave kontakte sa kolegama iz struke.

Program MongoDB Local User Group osmišljen je da podrži zajednice programera širom sveta kroz organizaciju edukativnih događaja, meetup-a, predavanja i radionica. Cilj programa je unapređenje znanja o MongoDB tehnologijama i podrška profesionalnom razvoju developera. Ova lokalna zajednica je deo šire mreže koja obuhvata oko 20 velikih gradova u Evropi, kao i mnoge gradove na drugim kontinentima.

Za više informacija o MongoDB-u, posetite zvanični sajt: www.mongodb.com 🔗

Radujemo se budućim događajima i daljem razvoju MongoDB zajednice. Zahvaljujemo se svim učesnicima i predavačima.

Pošalji upit

Kontaktirajte nas!

Želite da koristite naše usluge, imate pitanje ili vam je potrebna dodatna informacija? Kontaktirajte nas na broj telefona +381 66 8750684 ili popunite upitnik ispod!