logo

Meni

Women In Tech Belgrade: Tehnologija u službi preduzetništva

jun 26, 2024

Sinoć je u CDT HUB-u održan inspirativni događaj u organizaciji Women In Tech Belgrade, posvećen primeni tehnologija u preduzetništvu. Događaj je okupio preduzetnice i inovatorke koje su podelile svoja iskustva o tome kako tehnologije koriste za postizanje poslovnog uspeha.

Panelistkinje, uključujući Sonju Nikolić Oljaču (Art director, Founder @Cozy2Wear), Dragicu Nikolić (Android Engineer, Co-Founder @Cudabee), Ivanu Srdić (CEO, Founder @Pineapples Agency) i Sandru Iđoski (Co-Founder @Collabwriting), razgovarale su o svojim projektima i metodama integracije digitalnih rešenja u poslovanje. Diskusija je pružila praktične savete za unapređenje tehničkih veština i primenu tehnologija u različitim aspektima poslovanja.

Ovaj događaj, koji je istakao važnost tehnološkog osnaživanja žena u preduzetništvu i ponudio platformu za povezivanje sa istomišljenicama i potencijalnim saradnicama, vodila je moderatorka Danica Arsić (ESG Operations Manager, Vice President @BlackRock & Founder @Mokoš). Učesnice su imale priliku da se upoznaju sa inovativnim projektima vođenim od strane žena.

Bez obzira na to da li su učesnice bile na početku svoje preduzetničke karijere ili su već iskusne preduzetnice, ovaj događaj im je ponudio vredne resurse i kontakte koji će pomoći u njihovom daljem profesionalnom razvoju.

Zahvaljujemo se svim učesnicama i panelistkinjama na deljenju svojih dragocenih iskustava. Radujemo se budućim događajima i novim prilikama za saradnju u okviru Women In Tech zajednice.

Pošalji upit

Kontaktirajte nas!

Želite da koristite naše usluge, imate pitanje ili vam je potrebna dodatna informacija? Kontaktirajte nas na broj telefona +381 66 8750684 ili popunite upitnik ispod!